Baby judo

je speciálně určeno pro děti ve věkové kategorii 4-6 let, po dohodě s trenérem je možné přihlásit do této kategorie i starší děti. Náplní tréninku jsou z velké části pohybové hry a okrajové základy juda.

 

Délka tréninkové jednotky je 45minut a to pouze ve středu 16:30 – 17:15. Cena lekce je 50,- /dítě.

 

Dodržujte naše desatero:

 

1)Přijďte na trénink v den, na který jste přihlášení.

2) Každé dítě musí být registrováno v klubu a odevzdat vyplněnou přihlášku s kontakty na rodiče. Přihlášky jsou k dispozici v tištěné podobě v šatně nebo na adrese www.judoketkovice.cz/ v sekci ke stažení. Spolu s přihláškou je nutné odevzdat potvrzení od lékaře o zdravotní způsobilosti, prohlášení o GDPR a musí mít uhrazený poplatek za lekci.

 

3)Přiďte včas, později příchozím dětem bývá často nepříjemné vstupovat do již spuštěného programu ostatních dětí… stydí se do tréninku zapojit.

4)Trénink JUDA začíná i končí slavnostním pozdravem REI. Děti cvičí již na úvodní hodině.

5)S sebou kimono nebo cvičební úbor – tepláky/legíny/kraťase a tričko. Pokud je v našich možnostech rádi Vám kimono zapůjčíme, dětem stačí na začátek případně zakoupit základní kimono v kterékoliv prodejně sportovních potřeb.

6)POVINNÉ jsou PŘEZŮVKY  na cestu do tělocvičny a na toaletu. Z hygienických důvodů je nevhodné chodit do tělocvičny na tatami bosky přímo z chodby nebo z toalety.

7) Láhev s pitím, vždy uzavíratelná a vhodná na trénink je pouze čistá voda.

8) Nechte své děti přirozeně zapojit do kolektivu, vaše přítomnost přímo na tréninku je vždy rušivá a to i pro ostatní děti. Volný čas můžete strávit samozřejmě v šatně a na dítě počkat.

9) Na trénink nepatří náušnice, náramky, řetízky ani hodinky. Při zachycení za oděv může dojít ke zranění, proto tyto předměty na trénink VŽDY SUNDÁVEJTE !!

10) Čistota půl zdraví – děti prosím voďtě vždy v dobré kondici. Pokud je trápí rýma, kašel nebo jiné respirační onemocnění, nechte je nejdříve uzdravit, nemocné dítě nepatří na trénink a bude posláno domů. Děti v tomto stavu nejsou schopny cvičení a jsou zdrojem nákazy jak pro děti, tak pro trenéry. Děti musí mít ostříhané nehty na rukou i nohou a vždy nohy a ruce čisté, protože cvičíme bosky a na zem pokládáme i obličej.